Phone: +385 91 43 58 693 | info@lspr.hr

Karlo König

Karlo König rođen je 9. srpnja 1993. godine u Osijeku. Nakon završene srednje škole u Osijeku i Kanadi upisuje Ekonomski fakultet u Osijeku.

U 2011. s društvom pokreće regionalni portal SiB.hr te ulazi u svijet društvenih mreža. Nakon uspješno organiziranih partyja, i događanja pod okriljem SiB.hr portala, 2013. godine preuzima vođenje marketinga i organiziranje događanja u Campus caffeu.

U 2015. godini završava preddiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, preuzima vođenje marketinga American bar Dollara i Londonske škole za Odnose s javnošću. Također, te godine ulazi i u startup svijet radeći marketing u Shovelu (s kojim je osvojio prvo mjesto na Acceleration Boot Campu) i uPlugu.

Nakon 5 godina bavljenja digitalnim marketingom u 2016. godini pokreće King Kong Agency – agenciju specijaliziranu za vođenje marketinga i komunikacije na društvenim mrežama.

Iako vodi Facebook i Twitter stranice specijalizirao se za kreativne kampanje te novije društvene mreže poput Snapchata, Instagrama i Periscopea.

Od 2015. godine predavač je na Londonskoj školi za odnose s javnošću, redovito organizira i predaje na radionicama usko vezanim uz digitalni marketing te je jedan od najmlađih mentora Startup Weekenda.

Program: Marketing i komunikacija na društvenim mrežama