Phone: +385 91 43 58 693 | info@lspr.hr

Miroslav Varga

Miroslav Varga jedan je od prvih GCT (Google certified trainer) u Google Adriatics regiji. Ima vrlo veliko iskustvo u upravljanju Google AdWords kampanjama i vrlo je čitani autor na blogu escapestudio.hr/blog. Iza sebe ima na desetke milijune klikova u kojima je testirao reakcije internetskih tražitelja na svim europskim i sjevernoameričkim tržištima.
Svo stečeno znanje i iskustvo prenosi polaznicima na svojim seminarima gdje pokušava prenijeti svoju fascinaciju internetom i njegovim mogućnostima. Zabavni, poučni i stručno utrmeljeni primjeri polaznicima olakšavaju savladavanje tema koje su u redovnim školskim programima još uvijek premalo zastupljene.

Statistički povratni podaci koje internetskim tehnologijama možete relativno brzo i točno prikupiti, osiguravaju Miroslavu neiscrpan izvor za upoznavanje s internetskim korisnicima i testiranje optimalnih opcija. Zato su njegova predavanja lako pamtljiva i vrlo upotrebljiva svakom polazniku jer se temelje na stvarnim primjerima. Niti jednu temu ne obrađuje suhoparno niti voli teoretiziranja. U sva predavanja unosi umjerenu dozu humora i u pravilu ima izuzetne visoke ocjene za svoja predavanja.

Po struci je strojarskii inženjer, apsolvirao je dva poslijediplomska studija i odlikovan je za sudjelovanje u domovinskom ratu.

Jedan je od najpoznatijih i najnagrađivanijih stručnjaka iz područja kojim se bavi.

Program: Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom