Phone: +385 91 43 58 693 | info@lspr.hr

Predavači

Predavači na Londonskoj školi za odnose s javnošću su praktičari, zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Svojim znanjima, kompetencijama, vlastitim primjerima te bogatim predavačkim iskustvom, uvelike pridonose zanimljivosti modula. Ono što ih čini drugačijima od drugih je njihov otvoreni pristup polaznicima i dostupnost nakon završetka programa kroz Alumni klub.
Ivana Nobilo
She has a wealth of experience in conducting comprehensive diagnostics and improving communication and decision making models which she has been developing herself. Through research, diagnostics and training for both companies and individuals, Ivana's goal is to combine scientific and alternative techniques.
Mario Poje
Imao sam sreće da se moj rad svidio ljudima, pa sam se kroz mnoge angažmane uspio usavršiti, te domoći kvalitetnije opreme što je rezultiralo još većim elanom i željom da svaka slijedeća fotografija bude još bolja :D
Mario Glasnović
Social media manager i general office manager u King Kong Agencyju.
Petar Tanta
Petar Tanta voditelj je odnosa s javnošću poznatog trgovačkog lanca Konzuma
Violeta Colić
Violeta Colić, suvlasnica i direktorica u Komunikacijskom uredu Colić, Laco i partneri, odnosima s javnošću bavi se već 20ak godina.
Davor Bilman
Njegov životni moto je: ‘DANAS ZNAM MANJE NEGO ŠTO ĆU ZNATI SUTRA!’.
Ivo Novak
Voditelj i organizator tima za digitalno oglašavanje u Degordianu, najvećoj neovisnoj marketinškoj agenciji za digitalni marketing i produkciju u regiji. Stručnost je stekao u razvoju brojnih digitalnih marketinških strategija za klijente u regiji, ali inozemstvu.
Damir Podhorski
Damir Podhorski završio je Ekonomski fakultet u Osijeku smjer Marketing. Suvlasnik je i direktor u tvrtki Escape d.o.o. koju je s dvojicom kolega pokrenuo 2003. godine. Svoju predavačku karijeru započinje 2008. godine s predavanjima za internet marketing.
Ana Odak
Voditeljica Samostalne službe za informativno-obrazovne aktivnosti vezane uz EU fondove pri Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Predaje na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Hrvatskoj i na Državnoj školi za javnu upravu.
Ljerka Sedlan-König
Ljerka Sedlan Kőnig je u stalnom radnom odnosu na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Uz rad na fakultetu radi i kao predavač na London School of Public Relations.
Miroslav Varga
Iza sebe ima na desetke milijune klikova. Zabavni, poučni i stručno utrmeljeni primjeri. Po struci je strojarskii inženjer
Saša Blažeković
Više od 14 godina profesionalno je angažiran u područjima korporativnih komunikacija i upravljanja reputacijom, razvoja identiteta i brandinga te strateškog marketinga.
Zoran Pucarić
Predavač je na Londonskoj školi za odnose s javnošću i na nekoliko visokih učilišta a povremeno drži i seminare iz područja odnosa s javnošću, posebice iz problematike prava na ispravak netočne informacije. Posebno područje interesa mu je etika u medijima i primjena Zakona o medijima.
Krešimir Dominić
Direktor planiranja i razvoja te voditelj digitalnog odjela u Komunikacijskom laboratoriju. U zadnjih desetak godina vodio je PR i social media kampanje u Adriatic regiji za klijente kao što su Nokia, Huawei, Tele2, Visa, P&G, Nike i Europska komisija. Vidi tipfeler iz aviona.
John Dalton
Director LSPR Worldwide. John Dalton is a recognised authority on reputation management, in particular its related disciplines of issue and crisis management. John has extensive experience of live TV and radio and has provided advice to clients on message framing and personal brand development.
Ivan Tanta
Nakon osamanest godina rada u redakcijama Večernjeg lista, HTV-a i Vjesnika preuzeo je mjesto predavača na Visokoj poslovnoj školi «Libertas» te na veleučilištu VERN gdje je voditelj specijalističkog diplomskog stručnog studija.
Nebojša Uglješić
Nebojša Uglješić je suosnivač Out Loud agencije, prve specijalizirane digitalne agencije u Hrvatskoj za pružanje usluga savjetovanja u online marketingu za stomatologiju.
Gabrijela Kišiček
Od veljače 2008. zaposlena je na Odsjeku za fonetiku kao znanstveni novak-asistent na Katedri za estetsku fonetiku i ortoepiju hrvatskoga jezika. Predsjednica je Odjela za fonetiku Hrvatskoga filološkog društva.
Drenislav Žekić
Osnivač i prokurist agencije za komunikacijski menadžment Preclarus komunikacije u Zagrebu. S ekipom suradnika vodi komunikacijske, marketinške i poslovne projekte te radi kao savjetnik i lobist vodećim managerima i tvrtkama u Hrvatskoj i regiji.
Davor Stanković
Copywriter i stručnjak za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE!. Više od 10 godina bio je fonetičar na HRT-u gdje je pripremao televizijske i radijske govornike za nastupe. Na Veleučilištu 'VERN' drži vježbe kolegija Osnove komunikologije.
Barbara Slade Jagodić
Web i brand PR menadžerica u Agrokoru. Zadužena je za komunikaciju brendova unutar kompanija na tržištima Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije, s naglaskom na komunikaciju na online medijima. Mentorica startupima u ZIPu.