Phone: +385 91 612 3725 | info@lspr.hr

Alumni klub

LSPR Alumni klub udruženje je bivših polaznika LSPR-a koji su uspješno završili edukaciju Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom  te dobili LSPR diplomu. Cilj je LSPR Alumni kluba povezati i umrežiti sve generacije diplomanata LSPR-a (više od 500 polaznika) u svrhu održavanja trajnih kontakata, razmjene iskustva i druženja.

Kako postati LSPR Alumni?
Član LSPR Alumni kluba može postati svaka osoba koja je završila jedan od programa LSPR-a. Ako ste završili LSPR i još niste član, javite nam se na alumni@localhost.
Koje su prednosti?
LSPR Alumni klub svojim članovima nudi brojne pogodnosti: od edukacija organiziranih samo za članove kluba do preporuka i recenzija PR literature te drugih aktivnosti kluba. Članovi LSPR Alumni kluba također imaju pravo na posebne cijene za njih i njihove kolege koje preporuče za neke od LSPR programa edukacija. LSPR Alumni klub svakodnevno djeluje kako bi omogućio članovima što više pogodnosti.
Kako djeluje LSPR Alumni klub?
LSPR Alumni klub djeluje na način da sudjeluje u organizaciji formalnih i neformalnih susreta, a diplomante o svim novostima obavještava putem mjesečnog newslettera, internetske stranice LSPR Alumni kluba i LinkedIn grupe LSPR Alumni kluba. Članstvo u LSPR Alumni klubu je dobrovoljno i besplatno. LSPR Alumni klub možete pronaći i na LinkedInu – LSPR Hrvatska - Alumni klub.