Andrea Andrassy ove se jeseni vraća u školske klupe! Simpatična voditeljica i kolumnistica odlučila je ove godine u svoj životopis dodati i titulu stručnjakinje u odnosima s javnošću i to upravo u Londonskoj školi za odnose s javnošću (LSPR) u Zagrebu koja uskoro započinje predavanja za 33. generaciju svog najpopularnijeg programa Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom.

„Danas je iznimno važno u mojoj, ali i gotovo svakoj branši poslovanja znati pravilno komunicirati s medijima i javnošću te pravilno voditi računa o svojoj reputaciji. Oduševljena sam što ću uz LSPR od najboljih stručnjaka i predavača u regiji naučiti o svim sferama odnosa s javnošću te kako razmišljati izvan standardnih PR okvira,“ izjavila je Andrea. Posebno je veseli to što ima priliku biti i brand ambasadorica ove međunarodno priznate škole, a poziva sve buduće PR stručnjake da ove godine s njom u istim klupama pohađaju ovaj program „kako bih mogla od vas prepisivati.“

LSPR priznata je visoka škola koja djeluje u 18 zemalja širom svijeta. Od 2001. godine u Hrvatskoj obučava vrhunske PR stručnjake, kao i stručnjake u marketingu i komunikaciji na društvenim mrežama. Od ove godine uveden je i novi program Razvijanje komunikacijskih vještina na kojem polaznici mogu od najboljih stručnjaka na tom području kroz spoj teorije i prakse naučiti koristiti alate za učinkovito komuniciranje i javni govor.

Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom kompletan je edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline. Predavači su vrsni stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju, a između ostalih uključuju Agrokorovu web i brand PR menadžericu Barbaru Slade Jagodić, copywritera i stručnjaka za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE! Davora Stankovića, kao i Miroslava Vargu, jednog od najvećeg stručnjaka u regiji za online marketing iz Escape Studija koji je već nebrojeno puta bio mentor i predavač u brojnim školama, institucijama i programima.

Želite li se pridružiti Andrei u klupama, upišite se na program ‘Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom’. Za ranu prijavu do 01.10. LSPR odobrava čak 10% popusta, kao i za plaćanje unaprijed, dok predavanja započinju 14. listopada. Zato požurite se što prije upisati i možda baš Vi budete sljedeći vrhunski PR stručnjak na ovim prostorima!