U petak 05.12.2014. u prostorijama Veleučilišta Vern u Zagrebu diplomirala je 31. generacija LSPR Diploma programaOdnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. U razdoblju od sedam tjedana polaznici su dobili sva relevantna znanja iz područja komunikacija.

Tijekom ovog edukacijskog programa polaznici su slušali predavanja domaćih i stranih stručnjaka iz raznih područja odnosa s javnošću kao što su odnos s medijima, krizno komuniciranje, trening javnoga nastupa i strategijskog planiranja odnosa s javnošću te mnoga druga.

Uz nastavne obveze, koje uključuju aktivno sudjelovanje u programu i rješavanje složenih zadataka, polaznici su imali dva fakultativna posjeta. Prvi posjet bio je Hrvatskoj radioteleviziji, gdje su polaznici uz izvrsno vodstvo gospođe Nade Chedid dobili uvid u rad javne televizije i njezino djelovanje te u važnost javne televizije u Republici Hrvatskoj.

Polaznici LSPR-a na HRT-u

Drugi posjet bio je Banskim dvorima, odnosno Vladi Republike Hrvatske, gdje su polaznici prvi put imali priliku uz stručno vodstvo gospodina Tomislava Sauche, predstojnika Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, dobiti vrlo kvalitetan prikaz političkih procesa koji se događaju u redovnom radu Vlade Republike Hrvatske. Nakon razgledavanja Banskih dvora gospođa Ivana Ivanković, voditeljica Odjela za online komunikaciju, održala je s kolegama prezentaciju komunikacije Vlade Republike Hrvatske na društvenim mrežama.

Galerija fotografija: Promocija diplomanata 31. generacija LSPR Diploma programa

Neki od komentara polaznika 31. generacije:

LSPR mi je otvorio drukčiji pogled na svijet u kojem živim i radim. Stečena znanja vrlo su primjenjiva u profesionalnom, političkom i osobnom životu. Kontakti i preporučena literatura dobivena na predavanju također su vrlo važan dio edukacije.

Odličan način da nadopunite već stečena znanja, usvojite iskustva stručnjaka i upoznate ljude koji se bave istim ili sličnim poslom.

Pametno uložen novac.

Program bih preporučila svima koji žele iz prve ruke upoznati PR u hrvatskoj praksi i isto tako naučiti se snalaziti u situacijama i izazovima s kojima su PR-ovci svakodnevno suočeni.

U tijeku su upisi u proljetnu 32. generaciju Diploma programa, a sve informacije možete dobiti u našoj objavi – Upisi nove generacije polaznika: Proljeće 2015. Diploma program.

Svi naši polaznici Diploma programa uspješnim završetkom programa postali su članovi LSPR Alumni kluba što im donosi 25% popusta na školarinu za nove programe naprednih certifikataMarketing i oglašavanje na tražilici Google te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama i mnoge druge pogodnosti.

Ako imate kakvih pitanja o programu ili radu škole, javite nam se na upisi@localhost ili na broj telefona 091 43 58 693.

Također nas potražite na društvenim mrežama: facebook.com/LSPRCroatia, twitter.com/LSPRCroatia. Na Twitteru možete postaviti pitanja pod #LSPRDiploma ili #LSPRCertifikat.