Pivo, ekseri i balkanski odnosi obilježili su prvi #LSPRClass predvođen Miroslavom Vargom u zagrebačkom Taban baru. Neponovljivi Varga, jedan od najvećih stručnjaka u regiji za online marketing i Google po danu te vrsni stand up komičar po noći, predstavio je tri Google alata korisna za online, ali i offline marketing i to na jedinstven način – kroz stand up nastup.

Vargin „Google s osmjehom“ svim je okupljenima otkrio male tajne velikih marketingaša koristeći besplatne Google alate Correlate, Trends i Ad Preview and Diagnosis. Korištenje politički korektnih primjera poput eksera, kampiranja i piva do kraja večeri je preraslo u malo manje korektne, ali i puno zanimljivije, poput balkanskih odnosa i prostitucije, a koji su dočarali publici kako uz pomoć navedenih Google alata pronaći nova tržišta i nove potrošače.

Kao što je vidljivo i po Twitteru i #LSPRClass, cijela publika bila je oduševljena Varginim pristupom ovoj kratkoj edukaciji, ali najbolji dojmovi zasigurno su ostavljeni na Mirelu Marović Omerzu, koja je u sklopu #LSPRClass tombole osvojila stipendiju za novi program LSPR škole, Razvijanje komunikacijskih vještina. Nakon stand upa, uslijedilo je vrlo ugodno druženje svih prisutnih uz koju čašicu (više).

Ukoliko niste mogli doći ovaj put, ne očajavajte, jer je novi #LSPRClass već u pripremi i uskoro vam ga predstavljamo!