Stiglo je proljeće, a s njim i nova generacija u Londonskoj školi za odnose s javnošću. Prvih dana mjeseca travnja krenula je proljetna generacija polaznika koji će u tri programa kroz višetjedno educiranje dobiti znanje od stručnih predavača.

Stanković_TVtrening

Prema komentarima prethodnih polaznika, iskustva koja su dobili u LSPR-u bila su neprocjenjiva. Savjeti iz prakse renomiranih stručnjaka mnogima su promijenili način razmišljanja te pomogli u unapređenju poslovanja.

Ove godine prisutan je prilično velik odaziv ljudi iz privatnog sektora što potvrđuje da su programi LSPR-a odlična kombinacija teorije, prakse i iskustva predavača.

Tri programa u proljetnoj generaciji

unspecified-6

U travnju je krenula četvrta generacija na programu Marketinga i komunikacije na društvenim mrežama. Napredni certificirani program proteklim generacijama pokazao se kao pun pogodak gdje su polaznici naučili kako prilagoditi svoj sadržaj i komunikacijsku strategiju za društvene mreže. Dobivena znanja iz definiranja oglašivačkog budžeta, elemenata kriznog komuniciranja te on-line alata za analizu uspješnosti na društvenim mrežama bili su neprocjenjivi polaznicima LSPR-a.

unspecified-8

Tradicionalno su krenula i predavanja na 34. generaciji programa Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. Ovaj kompletan edukacijski program polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline. Polaznici će između ostalog naučiti kako raditi s medijima i organizirati konferenciju za novinare te kako uspješno krizno komunicirati.

unspecified-7

Krenula je i druga generacija diploma programa Razvijanja komunikacijskih vještina koje su potrebne su za gotovo svako zanimanje i uspješno vladanje komunikacijskim vještinama. Prethodna generacija potvrdila je da su takva znanja i vještine presudni za poslovni uspjeh, ali i osobni razvoj.

Novi ambasadori LSPR-a: Marko Petar Orešković i Mihovil Španja

Londonska škola za odnose s javnošću dobila je nove ambasadore ove godine, a oni su Mihovil Španja i Marko Petar Orešković.

Marko_Petar_Oreskovic

Marko Petar Orešković jedan je od prvih hrvatskih stand up komičara. Član je nekadašnje grupe Sve 5, a svoje kvalitete i komunikacijske  vještine pokazuje kao voditelj, animator, glumac i MC. Godinama je na Zrću zadužen za podizanje atmosfere i promotivne djelatnosti. Orešković je član fantastičnog projekta pod nazivom Crveni nosovi – klaunovi doktori u sklopu kojeg, zajedno s kolegama, donosi malo smijeha i radosti u dječje bolničke sobe, kao i u domove umirovljenika.

Prati ga glas najvećeg improvizatora i najboljeg animatora na hrvatskoj stand up comedy sceni.

Mihovil Španja

Mihovil_Španja

Popularni Dubrovčanin Mihovil Španja najtrofejniji je hrvatski sportaš. Španja je višestruki osvajač zlatnih, srebrenih i brončanih odličja s brojnih natjecanja te vlasnik nekoliko svjetskih i europskih rekorda. Kao vrhunski plivač natjecao se u kategorijama osoba s tjelesnim nedostatkom, a u svojoj vitrini trofeja može se pohvaliti i s četiri brončane paraolimpijske medalje.

Nakon završene sportske karijere Španja se posvetio PR-u te zahvaljujući svojim stečenim komunikacijskim vještinama potvrđuje važnost posjedovanja znanja i vještina. Upravo ta znanja i vještine mogu se dobiti u Londonskoj školi za odnose s javnošću.