Dragi članovi LSPR Alumni kluba,

pozivamo vas na prvo LSPR Master Class predavanje koje će se održati 26.02.2015. u prostorijama veleučilišta Vern na 2. katu s početkom u 18:00. Master Class predavanja približit će vam specifična komunikacijska znanja i iskustva nužna za postizanje vrhunskih gospodarskih, političkih, znanstvenih, umjetničkih i inih rezultata. Gost svakog Master Classa bit će vrhunski stručnjak u svom području, osoba koja je svojim djelovanjem ostavila zamjetan trag u našem društvu.

Gošća prvog Master Classa bit će gđa Jadranka Kosor, prva hrvatska premijerka (2009. – 2011.) i saborska zastupnica. Tema predavanja je “Komunikacija u visokoj politici”. Gđa Kosor osvrnut će se na neke od najzanimljivijih i komunikacijski najizazovnijih događaja koji su obilježili njezinu bogatu političku karijeru. Uz stručno moderiranje našeg predavača Zorana Pucarića od naše ćete gošće saznati što se doista zbilo u nekim prijelomnim trenutcima nedavne hrvatske povijesti te zašto su neki od tih događaja u medijima ipak prikazani u negativnom svjetlu. Gđa Kosor osvrnut će se na događaje kojima je svjedočila ili bila sudionikom, poput presude generalima Gotovini i Markaču, podizanja optužnice protiv HDZ-a, postizanja sporazuma sa Slovenijom i okončanja europskog pristupnog procesa te susreta s najznačajnijim svjetskim državnicima poput Baracka Obame, Angele Merkel i Vladimira Putina.

Napomene:
Predavanje je namijenjeno isključivo LSPR alumnijima i besplatno je. Želite li sa sobom povesti kolegicu ili kolegu to je nužno unaprijed najaviti (prednost imaju naši polaznici). Zbog ograničenog prostora molimo da rezervirate svoje mjesto u dvorani što prije na alumni@localhost ili 091 43 58 693, najkasnije do 25.02.2015.
Molimo da dođete barem pet minuta prije početka predavanja. Nakon početka ulazak u dvoranu neće biti moguć.