Jedna od zabavnijih stvari koju čovjek može napraviti je odlučiti se na dodatno obrazovanje, bilo ono strani jezik, usavršavanje nekih dodatnih skillova, upisati neki fakultet, ili LSPR i učiti odnose s javnošću.

Kad mislite da subote možete iskoristiti pametnije, i spavati duže, odmarati, ići na kave, varate se. LSPR je i dalje bolja opcija. Predavanja se održavaju na VERN-u, subotom ujutro u 10:00 je početak predavanja, a ista završavaju u 17:00. Zvuči puno? Ali što je to prema cijeloj vječnosti koju imate pred sobom. Ovdje ćete pametno iskoristiti vrijeme i upoznati super ekipu. Kad kažem super, mislim, stvarno super ekipu.

Odluka da upišem LSPR diploma program došla je uistinu nenadano, upisao sam svega nekoliko dana prije početka predavanja. Kako je predavanje došlo, nisam imao neku predodžbu o kvaliteti programa, no upoznavši ekipu shvatio sam da će nama biti zabavno i ako ništa upoznat ću kvalitetne osobe, od kojih dobar dio njih već radi u PR struci ili se bavi direktno ili indirektno s medijima, te ćemo se umrežiti. Kako su predavanja počela, shvatio sam da su predavači iznimno kvalificirani za teme koje predaju, i kako imaju odgovore na sva pitanja, koliko god mi ispitivali. Predavači su i nakon završetka programa ostali s nama u kontaktu, te sve nedoumice koje imamo možemo s njima prodiskutirati.

A sada ono što vas je zanimalo od samog naslova? Kako do posla?

Vrlo jednostavno, LSPR program Vam nudi pregršt znanja, skillova s kojima ste kompetentni na tržištu rada i koja će vaši budući poslodavci svakako cijeniti. Neki od diplomaca su još tokom polaženja programa počeli raditi u PR struci, te će vam preko alumni programa svakako moći pomoći i dati savjete, jer, alumni klub je tu za vas.