Jesen je vrijeme novih početaka pa je tako došlo vrijeme i za početak predavanja nove generacije LSPR-a. Iako je većina naših polaznika davno završila školsko obrazovanje i na hodnicima VERN-a osjetilo se uzbuđenje slično onom pri početku nove školske godine.

lspr_jesen2

Započela su predavanja na sva tri certificirana programa, Marketing i komunikacija na društvenim mrežama, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom te Razvijanje komunikacijskih vještina.

Na prvim predavanjima započeli smo s upoznavanjem i predstavljanjem pojedinih programa kroz uvodna predavanja. S obzirom na osmijehe na licima naših polaznika između i nakon predavanja čini nam se kako su bila više nego uspješna. Štoviše, mnogi su rekli kako već jedva čekaju iduću subotu.

Drago nam je da sve veći broj ljudi prepoznaje važnost dodatne edukacije te cjeloživotnog učenja i usavršavanja. Naši polaznici svjesni su toga da treba ulagati u sebe i svoja znanja jer je to najbolji način za istaknuti se na brzorastućem i prenapučenom tržištu rada. Tako ove godine među polaznicima imamo velik broj ljudi  iz javnog, ali i privatnog sektora, poduzetnika te studenata. Ta raznolikost još jednom dokazuje kako su naši programi namijenjeni svima jer su najbolja kombinacija teorijskog znanja, iskustva stručnih predavača te praktične nastave.

lspr_jesen3

Za kraj vam donosimo jedan od brojnih komentara zadovoljnih polaznika, u ovom slučaju na predavanje Drenislava Žekića: “Apsolutno inspirativno, poučno, fantastično predavanje i profesor je ni manje ni više nego kralj života, toliko sjajno da bih ga slušala i učila od njega svakodnevno!” i veselimo se idućoj suboti.