Otvoreni upisi za proljetne edukacije

Londonska škola za odnose s javnošću otvorila je rane prijave za proljetne edukacije koje počinju 22. travnja 2023. godine.

Programi:

1. Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom

Program “Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom” počinje 22. travnja 2023. godine, a službeno završava 17. lipnja 2023. godine prezentacijom polaznika i dodjelom diploma na VERN-u.
Predavanja se održavaju online, a radionice se održavaju uživo u prostorijama VERN-a prema predviđenom rasporedu.
Dodatne informacije o programu možete pronaći ovdje.

2. Social Media Marketing

Program “Social Media Marketing” počinje 22. travnja 2023. godine, a završava 3. lipnja 2023. godine online prezentacijom polaznika.
Predavanja se održavaju online.
Dodatne informacije o programu možete pronaći ovdje.

3. Razvijanje komunikacijskih vještina

Program “Razvijanje komunikacijskih vještina” počinje 22. travnja 2023. godine, a završava 3. lipnja 2023. godine.
Predavanja se održavaju online, a radionice se održavaju uživo u prostorijama VERN-a prema predviđenom rasporedu.
Dodatne informacije o programu možete pronaći ovdje.

Za rane prijave do 15. veljače 2023. godine, odobravamo ukupno 30% popusta na iznos školarine, 20% popusta za ranu prijavu uz dodatnih 10% popusta za avansno plaćanje.
Za prijave do 15. ožujka 2023. godine, odobravamo ukupno 20% popusta na iznos školarine, 10% popusta uz dodatnih 10% popusta za avansno plaćanje.

Upisnina za programe iznosi 135 € (1.017,16 kn) i potrebno ju je uplatiti po prihvaćanju ponude, a najkasnije 15 dana od dana izdavanja ponude (upisnina se uračunava u konačnu cijenu).
Ostatak školarine potrebno je uplatiti najkasnije do 1. travnja 2023. godine kako bi se ostvario popust za avansno plaćanje.

Prijaviti se možete na mail info@lspr.hr ili ispunjavanjem obrasca prijave koji se nalazi na dnu stranice.

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK    Podaci iz forme za prijavu prikupljaju se isključivo za potrebe organizacije edukacije (to uključuje izdavanje ponuda i računa, evidenciju prisustva na edukaciji i izdavanje certifikata) i brišu se nakon isteka 5 godina od završetka edukacije. Više informacija o tome kako skupljamo, obrađujemo i štitimo Vaše osobne podatke dostupne u našim Pravilima Privatnosti