Phone: +385 99 251 55 52 | info@lspr.hr

Barbara Slade Jagodić

Barbara Slade Jagodić stručnjakinja je na području komunikacije, posebice na online medijima, s vrlo širokom spektrom znanja i iskustva.

Bila je jedna od prvih web novinara u Hrvatskoj, prva web urednica Jutarnjeg lista, jedna od prvih community menadžera u Hrvatskoj, a prvu nagradu struke za content marketing u Hrvatskoj dobio je njezin projekt. Možete je vidjeti aktivnu u brojnim internetskim grupama, ali i kao predavača na konferencijama u regiji na području digitalnog marketinga.

Nakon 10-ak godina rada u medijima, dugi niz godina radila je kao stručnjakinja za digitalni marketing te brand PR menadžerica u Agrokoru nakon čega prelazi u samostalne vode.

Iza sebe ima dugačak popis tvrtki i projekata na kojima je surađivala, a specijalnost su joj launch kampanje, izgradnja brandinga i podizanje vidljivosti tvrtki na web medijima u nizu branši, od kozmetičkih i farmaceutskih preko gastro pa do turističkih.

Program: Marketing i komunikacija na društvenim mrežama, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom, Razvijanje komunikacijskih vještina