Phone: +385 91 612 3725 | info@lspr.hr

Miroslav Varga

Miroslav Varga

Miroslav Varga jedini je GCT (Google certified trainer) na svijetu u statusu djeda. Ima veliko iskustvo u upravljanju Google AdWords kampanjama i vrlo je čitani autor na blogu escapestudio.hr/blog. Iza sebe ima na desetke milijuna klikova u kojima je testirao reakcije internetskih tražitelja na svim europskim i sjevernoameričkim tržištima.

Stečeno znanje i iskustvo kao i fascinaciju internetom i njegovim mogućnostima prenosi polaznicima na svojim seminarima. Zabavni, poučni i stručno utemeljeni primjeri polaznicima olakšavaju svladavanje tema koje su u redovnim školskim programima još uvijek premalo zastupljene.

Statistički povratni podaci koje internetskim tehnologijama možete relativno brzo i točno prikupiti, osiguravaju Miroslavu neiscrpan izvor za upoznavanje s internetskim korisnicima i testiranje optimalnih opcija. Zato su njegova predavanja lako pamtljiva i vrlo upotrebljiva svakom polazniku jer se temelje na stvarnim primjerima. Niti jednu temu ne obrađuje suhoparno niti voli teoretiziranja. U sva predavanja unosi umjerenu dozu humora što mu je osiguralo visoke ocjene kod polaznika.

Po struci je strojarski inženjer, apsolvirao je dva poslijediplomska studija i odlikovan je za sudjelovanje u domovinskom ratu.

Jedan je od najpoznatijih i najnagrađivanijih stručnjaka iz područja kojim se bavi.

Program: Social Media Marketing