Phone: +385 99 251 55 52 | info@lspr.hr

Predavači

Predavači na Londonskoj školi za odnose s javnošću su praktičari, zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Svojim znanjima, kompetencijama, vlastitim primjerima te bogatim predavačkim iskustvom, uvelike pridonose zanimljivosti modula. Ono što ih čini drugačijima od drugih je njihov otvoreni pristup polaznicima i dostupnost nakon završetka programa kroz Alumni klub.
Gordan Turković
Gordan Turković
Suvlasnik i partner u agenciji CTA komunikacije te je komunikacijski savjetnik s višegodišnjim iskustvom u strateškom savjetovanju, kriznom komuniciranju i političkom marketingu.
Marko Felinger
Marko Felinger
Grafički dizajner u tvrtki Escape. Marko se posebno specijalizirao za vizualni identitet na društvenim mrežama. U Hrvatskoj je još poznat kao DJ elektronske glazbe te njegova prisutnost na sceni prelazi cijelo desetljeće, bilo kao izvođač ili kao organizator mnogih uspješnih projekata.
Martina Hećimović
Martina Hećimović
Strastvena zaljubljenica u umijeće komuniciranja. Specijalizirala je TV novinarstvo i Odnose s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radi kao PR & DIGITAL EXPERT u agenciji Komunikacijski laboratorij.
Jadranka Delač Hrupelj
Jadranka Delač Hrupelj
Osnivačica i prokuristica u Creativi i Creativa testu sa preko 35 godina radnog iskustva na području organizacijskog razvoja i razvoja ljudskih potencijala. Profesorica je psihologije i engleskog jezika, Magistra znanosti.
Ivana Nobilo
Management Consultant and Executive Trainer with international experience and clients from 25 countries of the world. She is also an author, researcher, college level lecturer and motivational speaker. She holds a PhD degree in Marketing Management and has over twenty years of entrepreneurial experience.
Mario Poje
Imao sam sreće da se moj rad svidio ljudima, pa sam se kroz mnoge angažmane uspio usavršiti, te domoći kvalitetnije opreme što je rezultiralo još većim elanom i željom da svaka slijedeća fotografija bude još bolja :D
Mario Glasnović
Key Account Manager u Escape d.o.o. Svoje znanje, sposobnosti i iskustvo izbrusio je kroz novinarstvo. Svoje kvalitete kontinuirano razvija na području oglašavanja i digitalnog marketinga, svijeta koji se konstantno mijenja i zahtijeva nova znanja.
Petar Tanta
Direktor je i partner u CTA komunikacijama. Svoje iskustvo stekao je kroz rad u političkom marketingu, korporativnom komuniciranju, savjetovanju, odnosima sa javnošću i provođenju mnogih kampanja.
Violeta Colić
Violeta Colić, suvlasnica i direktorica u Komunikacijskom uredu Colić, Laco i partneri, odnosima s javnošću bavi se već 20ak godina.
Davor Bilman
Licencirani je trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. U tome mu pomaže njegovo formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji, uz kontinuiranu izobrazbu. Autor je knjige "Nosi mi se moja boja" u kojoj opisuje svoju metodu "Skener osobnosti".
Ivo Novak
Specijaliziran za razvoj timova za digitalni marketing, strategije i procesa. Stručnost je stjecao u dugogodišnjem radu na brojnim projektima i kampanjama u digitalnoj agenciji Degordian te u Infobipu, jednoj od najvećih hrvatskih IT firmi s globalnom prisutnošću gdje trenutno radi kao voditelj odjela za digitalni marketing.
Damir Podhorski
Damir Podhorski završio je Ekonomski fakultet u Osijeku smjer Marketing. Suvlasnik je i direktor u tvrtki Escape d.o.o. koju je s dvojicom kolega pokrenuo 2003. godine. Svoju predavačku karijeru započinje 2008. godine s predavanjima za internet marketing.
Miroslav Varga
Miroslav Varga
Stručnjak za online marketing, statističke analize i data mining, koji iza sebe ima desetke milijuna klikova. Po struci je strojarski inženjer koji trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija. Svoja predavanja temelji na zabavnim, poučnim i stručno utemeljenim primjerima.
Saša Blažeković
Više od 14 godina profesionalno je angažiran u područjima korporativnih komunikacija i upravljanja reputacijom, razvoja identiteta i brandinga te strateškog marketinga.
Zoran Pucarić
Predavač je na Londonskoj školi za odnose s javnošću i na nekoliko visokih učilišta a povremeno drži i seminare iz područja odnosa s javnošću, posebice iz problematike prava na ispravak netočne informacije. Posebno područje interesa mu je etika u medijima i primjena Zakona o medijima.
Krešimir Dominić
Direktor planiranja i razvoja te voditelj digitalnog odjela u Komunikacijskom laboratoriju. U zadnjih desetak godina vodio je PR i social media kampanje u Adriatic regiji za klijente kao što su Nokia, Huawei, Tele2, Visa, P&G, Nike i Europska komisija. Vidi tipfeler iz aviona.
John Dalton
John Dalton
Director LSPR Worldwide. John Dalton is a recognised authority on reputation management, in particular its related disciplines of issue and crisis management. John has extensive experience of live TV and radio and has provided advice to clients on message framing and personal brand development.
Gabrijela Kišiček
Gabrijela Kišiček
Zaposlena na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predaje više kolegija na fakultetima, nositeljica je kolegija Retorika na Katoličko bogoslovnom fakultetu u Đakovu, članica je stručnog vijeća i predavač na Poslijediplomskom studiju hrvatske kulture, autorica knjige i preko 30 znanstvenih i stručnih radova, održava čitav niz radionica i stručnih predavanja u suradnji s brojnim institucijama te je zaposlena 10 godina kao stručna suradnica za govor na Novoj TV.
Drenislav Žekić
Osnivač i prokurist agencije za komunikacijski menadžment Preclarus komunikacije u Zagrebu. S ekipom suradnika vodi komunikacijske, marketinške i poslovne projekte te radi kao savjetnik i lobist vodećim managerima i tvrtkama u Hrvatskoj i regiji.
Davor Stanković
Davor Stanković profesor je fonetike i engleskog jezika i književnosti. Govorni je trener, učitelj govora i govorništva, komunikacijski stručnjak i konzultant. Nakon više od 10 godina rada u Službi za jezik i govor HRT-a, gdje je pripremao televizijske i radijske govornike (novinare, voditelje, spikere) za nastup u medijima., 2017. pokreće vlastiti posao – RETOR.
Barbara Slade Jagodić
Bivša web urednica Jutarnjeg lista, jedna je od prvih community managera i content marketingaša u Hrvatskoj. Radila je kao specijalist za digitalni marketing i brand PR menadžerica u korporaciji te kao freelancer za brojne tvrtke. Radi u HFHS-u kao direktorica marketinga i predaje na brojnim konferencijama u regiji. Stavlja praksu ispred teorije te tako i podučava.