Phone: +385 91 612 3725 | info@lspr.hr

Predavači

Predavači na Londonskoj školi za odnose s javnošću su stručnjaci i praktičari, zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Svojim znanjima, kompetencijama, vlastitim primjerima te bogatim predavačkim iskustvom, uvelike pridonose zanimljivosti modula. Ono što ih čini drugačijima od drugih je njihov otvoreni pristup polaznicima i dostupnost nakon završetka programa.
Danijel Bićanić
Danijel Bićanić
Danijel Bićanić je prodajni trener i konzultant sa 20 godina iskustva rada u Hrvatskoj, regiji i Inozemstvu. Specijaliziran je za b2b prodaju i savjetodavni pristup prodajnom razgovoru. Održao je više od 2000 treninga u 80-tak različitih branši, dok je kao terenski prodajni trener bio prisutan na skoro 5000 prodajnih razgovora. Svo to znanje prenosi u praktičnim i realnim prodajnim edukacijama.
Gabrijela Karamatić
Gabrijela Karamatić
Magistra psihologije i edukantica Kognitivno-bihevioralne psihoterapije. Profesionalnu karijeru u području organizacijske psihologije započinje u ljudskim resursima Hrvatske pošte d.d. gdje se bavi regrutacijom i selekcijom zaposlenika. 2022. se zapošljava u Creativa d.o.o. kao Savjetnica za razvoj i edukatorica. Sudjeluje u vođenju edukacija u području osobnog razvoja, komunikacije i suradnje te u poslovima psihološkog profiliranja. Posebni profesionalni interesu su joj razvoj interpersonalnih i komunikacijskih vještina te teme iz područja zaštite mentalnog zdravlja.
Luka Kolak
Luka Kolak
Završio je Ekonomski fakultet u Osijeku smjer Menadžment, a svoju sreću je pronašao u marketingu. U tvrtci Escape započinje raditi svega par dana nakon obrane diplomskog u listopadu 2020. godine., a specijalizirao se u oglašavanju na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn). Od posljednjeg kvartala 2022. svoje znanje i iskustvo o čarima oglašavanja dijeli s ostalima na raznim predavanjima.
Aleksandar Ašković
Aleksandar Ašković
Aleksandar Ašković se bavi YouTube SEO-om preko preko 8 godina , a od 2018. godine njegovj tim je odgovoran za YouTube kanal "Sport Kluba" koji je imao 10K subscribera, kada su ga preuzeli, a 5 godina kasnije se približava cifri od 400K.   Aleksandar Ašković je na konferenciji Konverzija19 proglašen za najboljeg predavača po glasovima publike za predavanje: Kako predstaviti svoju kompaniju na YouTube.
Marija Marelja
Marija Marelja
Magistra psihologije i NLP praktičarka. Trenutno zaposlena kao Savjetnica za razvoj i edukatorica u poduzeću Creativa d.o.o.
Zlatan Halilbegović
Zlatan Halilbegović
Halilbegović Zlatan, Tuzla (BiH). Osnivač je i vlasnik kompanije "Halilbegović Training & Consulting", koja se bavi treninzima ličnog razvoja, prodajnim treninzima i LinkedIn konsaltingom. Posjeduje desetogodišnje iskustvo u direktnoj i B2C prodaji. Sa preko 1.250 prodatih polica životnog osiguranja jedan je od najuspješnijih prodavača životnog osiguranja u BiH ikada. Autor je knjige "Vidimo se na cilju!". Bivši profesionalni sportista. Diplomirani ekonomista. Magistar menadžmenta u sportu. Vlasnik je najpraćenijeg LinkedIn profila u BiH sa blizu 29.000 pratitelja i blizu 10 miliona pregleda objava.
Jadranka Kolić Krželj
Jadranka Kolić Krželj
Profesor hrvatskog jezika i književnosti i profesor fonetike. Nakon što je godinama radila kao mentor govorništva, ozbiljniju je karijeru započela u marketinškoj agenciji Ictinus kao copywriter, a nastavila u tada najvećim marketinškim agencijama McCann i Unex Grupa kao senior copywriter, tekstopisac i konceptualist. Više od 10 godina pisala je za najveće kompanije u Hrvatskoj, osvojila neke nagrade i povukla se u osnovnu školu u nekim novim klincima probuditi ljubav prema govoru, jeziku i pisanju. Kao freelance copywriter radi u PR agenciji Abeceda komunikacije.
Ana Bošković
Ana Bošković
Svoju karijeru započinje u tvrtki Escape d.o.o. 2014. godine. U zadnjih 8 godina gradi znanje o oglašavanju na tražilici Google i načinu prikupljanja i analiziranja podataka u alatu Google Analytics. U zadnje 3 godine se specijalizirala za oglašavanje na društvenim mrežama. Svoje znanje i iskustvo dijeli i kao predavač na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski.
Nikolina Stanković
Nikolina Stanković
2019. Prelazi u Escape Digital Agency gdje se specijalizira za oglašavanje na društvenim mrežama u kojem je pronašla savršen spoj kreativnog i analitičkog. 2020. stječe Facebook Blueprint Digital Marketing Associate certifikat. Svoje znanje stečeno edukacijama i iskustvom dijeli i kao predavač na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski.
Matea Kurtović
Matea Kurtović
Matea Kurtović magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a svoju ljubav prema marketingu usmjerila je u digitalni svijet 2018. godine kada se počela profesionalno baviti društvenim mrežama. Karijeru je započela u digitalnoj marketinškoj agenciji Escape, na poziciji social media managera. Od 2020. intenzivno se bavi trendovima na društvenoj mreži TikTok, a 2023. osniva TikTok tim unutar agencije te postaje voditeljicom istoimenog tima. Predavačica je na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski.
Ivan Šokac
Ivan Šokac
Nakon 10 godina projektiranja u građevinarstvu svoju je strast pronašao u grafičkom dizajnu, videografiji i fotografiji koje spaja s drugim vrstama umjetnosti kao što su slikanje i glazba. Svoju karijeru već treću godinu uspješno gradi u marketinškoj agenciji Escape, gdje se usko specijalizirao na navedenim područjima kroz suradnju s brojnim domaćim i inozemnim klijentima.
Antonija Lelić
Antonija Lelić
Antonija Lelić magistrirala je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku na smjeru marketing. Kao netko tko je oduvijek volio brojke i komplicirane račune, Ekonomski fakultet upisala je s ciljem razvijanja u smjeru financija, sve dok se bliže nije upoznala s čarima marketinga.
Mirela Holy
Mirela Holy
Mirela Holy zaposlena je na Veleučilištu VERN' kao predavačica osam kolegija i pročelnica triju specijalističkih diplomskih studija. Osim toga, autorica je brojnih djela i članica Odbora misije za adaptaciju klimatskim promjenama i društvenu transformaciju Horizon Europe programa, Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ), European Public Relations Education and Research Association (EUPRERA), Hrvatskog društva književnika za mlade i djecu (Klub prvih pisaca) i Hrvatskog društva pisaca (h.d.p.). Dobitnica je nagrade 'Miko Tripalo' za izuzetni doprinos demokratizaciji društva i promociji ljudskih prava za 2012. godinu.
Sara Grepo
Sara Grepo
Sara Grepo magistra kulturologije i medijske kulture, voditeljica je Social Media tima u agenciji Bruketa&Žinić&Grey. Specijalistica je marketinga na društvenim mrežama, 4 godine provela je u tvrtki Escape d.o.o. Predavačica je modula Komunikacija na društvenim mrežama na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Hrvatskoj od 2020. godine. Iza sebe višegodišnje iskustvo, osim u digitalnom marketingu, ima i u radu na televiziji i radiju, kao novinarka, reporterka i voditeljica.
Barbara Osmec
Barbara Osmec
Magistra psihologije i edukantica Kognitivno-bihevioralne psihoterapije. Od 2018. zaposlena u poduzeću Creativa d.o.o. kao Savjetnica za ljudske potencijalne gdje je uključena u raznolike procese i projekte vezane uz profesionalni i osobni razvoj poduzeća i pojedinaca.
Nina Gotal Škacan
Nina Gotal Škacan
Magistra psihologije i NLP praktičarka sa iskustvom u području ljudskih potencijala. Trenutno zaposlena kao Savjetnica za ljudske potencijale u poduzeću Creativa d.o.o.
Gordan Turković
Gordan Turković
Gordan Turković izvršni je direktor i suvlasnik u agenciji CTA komunikacije te je komunikacijski savjetnik s višegodišnjim iskustvom u strateškom savjetovanju, kriznom komuniciranju i političkom marketingu.
Mario Poje
Imao sam sreće da se moj rad svidio ljudima, pa sam se kroz mnoge angažmane uspio usavršiti, te domoći kvalitetnije opreme što je rezultiralo još većim elanom i željom da svaka slijedeća fotografija bude još bolja :D
Petar Tanta
Petar Tanta
Petar Tanta direktor je i suvlasnik u CTA komunikacijama s iskustvom savjetovanja klijenata iz različitih sektora.
Davor Bilman
Licencirani je trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga. U tome mu pomaže njegovo formalno obrazovanje diplomiranog ekonomista i dugogodišnje iskustvo u prodaji, uz kontinuiranu izobrazbu. Autor je knjige "Nosi mi se moja boja" u kojoj opisuje svoju metodu "Skener osobnosti".
Damir Podhorski
Damir Podhorski završio je Ekonomski fakultet u Osijeku smjer Marketing. Suvlasnik je i direktor u tvrtki Escape d.o.o. koju je s dvojicom kolega pokrenuo 2003. godine. Svoju predavačku karijeru započinje 2008. godine s predavanjima za internet marketing.
Miroslav Varga
Miroslav Varga
Stručnjak za online marketing, statističke analize i data mining, koji iza sebe ima desetke milijuna klikova. Po struci je strojarski inženjer koji trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija. Svoja predavanja temelji na zabavnim, poučnim i stručno utemeljenim primjerima.
Zoran Pucarić
Predavač je na Londonskoj školi za odnose s javnošću i na nekoliko visokih učilišta a povremeno drži i seminare iz područja odnosa s javnošću, posebice iz problematike prava na ispravak netočne informacije. Posebno područje interesa mu je etika u medijima i primjena Zakona o medijima.
Krešimir Dominić
Krešimir Dominić
Krešimir Dominić je operativni direktor VIDIja, izdavačke kuće i edukacijsko-tehnološkog start-upa. Ima bogato iskustvo iz komunikacijske industrije, gdje je skoro dva desetljeća proveo na operativnim i managerskim pozicijama, te iskustvo koordinacije marketinga na europskoj razini za jednu od vodećih konzalting mreža u svijetu.
John Dalton
John Dalton
Director LSPR Worldwide. John Dalton is a recognised authority on reputation management, in particular its related disciplines of issue and crisis management. John has extensive experience of live TV and radio and has provided advice to clients on message framing and personal brand development.
Gabrijela Kišiček
Gabrijela Kišiček
Zaposlena na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predaje više kolegija na fakultetima, nositeljica je kolegija Retorika na Katoličko bogoslovnom fakultetu u Đakovu, članica je stručnog vijeća i predavač na Poslijediplomskom studiju hrvatske kulture, autorica knjige i preko 30 znanstvenih i stručnih radova, održava čitav niz radionica i stručnih predavanja u suradnji s brojnim institucijama te je zaposlena 10 godina kao stručna suradnica za govor na Novoj TV.
Drenislav Žekić
Osnivač i prokurist agencije za komunikacijski menadžment Preclarus komunikacije u Zagrebu. S ekipom suradnika vodi komunikacijske, marketinške i poslovne projekte te radi kao savjetnik i lobist vodećim managerima i tvrtkama u Hrvatskoj i regiji.
Davor Stanković
Davor Stanković
Davor Stanković profesor je fonetike i engleskog jezika i književnosti. Govorni je trener, učitelj govora i govorništva, komunikacijski stručnjak i konzultant. Nakon više od 10 godina rada u Službi za jezik i govor HRT-a, gdje je pripremao televizijske i radijske govornike (novinare, voditelje, spikere) za nastup u medijima., 2017. pokreće vlastiti posao – RETOR.