Uz program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ na hrvatskom će tržištu biti na raspolaganju i specijalni napredni certificirani programi.

Zagreb, 17.2.2014 Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR), koja u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine i putem koje je međunarodnu diplomu LSPR primilo već oko 520 polaznika, upisuje već 30. generaciju polaznika. S početkom 15. travnja na Sveučilištu Vern u Zagrebu,15-modularni i 45-satni program odvija se u suradnji sa stručnjacima na području odnosa s javnošću, komunikacija, interneta i srodnih disciplina, kao što su John Dalton (LSPR), Aleksandra Kolarić (HUOJ), Krešimir Macan (Manjgura), Davor Stanković (HRT) i Miroslav Varga (Escape).

Program „Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom“ obuhvaća tradicionalne module osnove odnosa s javnošću, krizno komuniciranje, odnosi s medijima, planiranje odnosa s javnošću, upravljanje događanjima i druge, te završava projektnom zadaćom i ispitom. Program je namijenjen početnicima u odnosima s javnošću i svima koji žele sistematizirati svoje znanje i upoznati se s najnovijim primjerima prakse odnosa s javnošću. U 2014. godini LSPR Hrvatska ponudit će dodatne oblike obrazovanja za one koji žele unaprijediti svoje znanje ili se specijalizirati za određene teme, kao što su „Krizno komuniciranje i upravljanje rizicima“ i „Marketing i komunikacija na društvenim mrežama (i tražilici Google)“. Svi su programi certificirani od LSPR-a, a prilagodit će se potrebama hrvatskog tržišta.

LSPR će se u Hrvatskoj odvijati u organizaciji tvrtke specijalizirane za digitalno komuniciranje i marketing Escape u suradnji s agencijom SPEM Komunikacije iz Slovenije, koja je zastupnik LSPR-a za regiju.

LSPR je iznimno važna suradnja za nas,“ izjavio je Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape te dodao: “U Escapeu imamo višegodišnje iskustvo u organizaciji i održavanju raznih vrsta edukacija te smo, također, tvrtka koja ima Google certificiranog trenera, partnera Miroslava Vargu. Vjerujemo da kao digitalna agencija možemo ponuditi inovativne i kvalitetne sadržaje koji će dopuniti postojeće programe jer budućnost u komunikaciji je digitalna.“

Sir Željko Riha koji će voditi edukaciju izjavio je: “Iznimno sam ponosan što ćemo nastaviti tradiciju LSPR-a u Hrvatskoj započetu u SPEM-u. Za ovu godinu imamo izvrsne planove, od novih edukacijskih programa do nastavka LSPR Alumni kluba i događanja. Također nastavljamo suradnju s Hrvatskom udrugom za odnose s javnošću jer želimo zadovoljiti trenutačne zahtjeve tržišta rada te PR profesionalcima omogućiti napredak u privatnim i javnim organizacijama u Hrvatskoj.”

* * *

Kontakt:

Sir Željko Riha
LSPR Hrvatska
zeljko.riha@localhost
+385 99 444 1122

O LSPR-u

Londonska škola za odnose s javnošću (London School of Public Relations; skraćeno LSPR) osnovana je 1992. godine. Osnovao ju je g. John Dalton, a u Hrvatskoj djeluje od 1999. godine. LSPR je priznata po kvalitetnim i jedinstvenim edukacijskim programima, a specijalizirala se za odnose s javnošću, upravljanje reputacijom, upravljanje krizom, kriznim komuniciranjem, brandingom te marketingom. Primarna je misija LSPR-a pružiti polaznicima najbolja znanja iz odabranih područja te od njih stvoriti profesionalce spremne za sve izazove s kojima se mogu susresti na svom profesionalnom putu. Za dodatne informacije posjetite www.lspr-education.com.