Phone: +385 91 612 3725 | info@lspr.hr

Social Media Marketing

Društvene mreže promijenile su način na koji danas gledamo na odnose s javnošću. Stari PR kako ga već mnogi nazivaju, više nije dovoljan za uspješno komuniciranje na novim medijima.

Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom

Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom kompletan je edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline.

Razvijanje komunikacijskih vještina

Komunikacijske vještine potrebne su u gotovo svakom zanimanju i uspješno vladanje njima presudno je za poslovni uspjeh, ali i osobni razvoj. Upravo je tome namijenjen ovaj program koji spaja teoriju i praksu i donosi alate za učinkovito komuniciranje.

Usavršavanje prezentacijskih vještina

Prezentacijske vještine jedne su od najvažnijih poslovnih vještina koje se u modernom načinu poslovanja traže od zaposlenika, a potrebne su prilikom izvođenja prezentacije kako bi kod slušatelja izazvali zainteresiranost, informirali ga i u konačnici potaknuli na akciju. Što je prezentacija bolje pripremljena, učinkovitije izvedena, bit će i uspješnija, a poznato je kako uspješnost prezentacije utječe… Pročitaj više