Upisi nove generaciju za sve programe Londonske škole za odnose s javnošću (LSPR) su u tijeku! Sanjaš o tome da postaneš novi PR stručnjak, marketinški guru ili želiš usavršiti svoje komunikacijske vještine? LSPR već 17 godina educira buduće lidere, a ove godine svojim novim programom Razvijanje komunikacijskih vještina tu edukaciju produbljuje u novu sferu.

lspr_odnosisjavnoscu

LSPR priznata je visoka škola koja djeluje u 18 zemalja širom svijeta. Trenutno, škola ima ukupno tri programa vrhunske kvalitete koji obučavaju buduće stručnjake i lidere i svojim područjima. Prvi program škole, Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom, kompletan je edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline. Dubinsko usvajanje znanja o upravljanju odnosima s javnošću, priprema za suradnju i komunikaciju s medijima, usvajanje copywriting vještina, educiranje o pravilnom planiranju i razvoju strategije PR-a, upravljanju reputacijom i brand management samo su neki od elemenata koje ćete usvojiti na ovom programu. Uz to, program se bavi i pitanjima političkog marketinga, kriznog komuniciranja i javnog nastupa.

lspr_SMM

Želite li pak postati novi guru digitalnog marketinga, trenutno jednog od najtraženijih zanimanja, program Marketing i komunikacija na društvenim mrežama dati će Vam sva znanja dostatna da to i postignete. Edukacija se temelji na razumijevanju društvenih mreža i digitalnog marketinga, pisanju i pripremi komunikacijske strategije, mjerenjem ROI, analizom performansi i uspjeha komuniciranja, optimizaciji i korištenju oglašavačkih budžeta, usvajanju copywriting vještina i tehnika content marketinga te još mnogo toga.

lspr_komunikacije

Ove godine, LSPR uveo je i novi program Razvijanje komunikacijskih vještina koji se temelji na razvijanju komunikacijskih vještina potrebnih za gotovo svako zanimanje i nužnih za poslovni uspjeh i osobni razvoj. Polaznici programa će kroz spoj teorije i prakse naučiti koristiti alate za učinkovito komuniciranje, dobiti uvid u značaj i razumijevanje neverbalne komunikacije, usvojiti vještine koje će im omogućiti da postanu izvrsni javni govornici te da usavrše svoje prezentacijske vještine.

Predavači su vrsni stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju, a između ostalih uključuju Agrokorovu web i brand PR menadžericu Barbaru Slade Jagodić, copywritera i stručnjaka za komunikaciju u kreativnoj agenciji I TO NIJE SVE! Davora Stankovića, kao i Miroslava Vargu, jednog od najvećeg stručnjaka u regiji za online marketing iz Escape Studija koji je već nebrojeno puta bio mentor i predavač u brojnim školama, institucijama i programima.

lsprclass_header

Upisi za sve programe LSPR visoke škole su u tijeku, a za ranu prijavu do 01.10. možete ostvariti čak 10% popusta na sve programe, kao i za plaćanje unaprijed. Predavanja započinju sredinom listopada, a želite li dobiti mali uvid u to što LSPR jest u neformalnoj atmosferi, možete nam se pridružiti na novom #LSPRClass-u, najnovijim u nizu besplatnih predavanja izvan edukacije za članove LSPR Alumni Kluba, sadašnje polaznike programa LSPR, kao i one koji bi to voljeli postati. Vidimo se 02.10. u zagrebačkom Taban baru s Miroslavom Vargom, a uskoro i na prvim predavanjima edukacija!