Uz rekordan broj polaznika na ovom programu, u ponedjeljak 12.10.2015. započela je 3. generacija programa Marketing i komunikacija na društvenim mrežama. Predavanje Ilije Brajkovića pratilo se i putem Interneta, naime od ove godine, svim zainteresiranim, budućim polaznicima, omogućili smo online prijenos dijela nekih predavanja kako bi dobili uvid u ono što na školi mogu očekivati. Periscope se pokazao kao izvrstan alat za to. Svi oni koji nas prate na Twitteru, mogu vidjeti link za stream, a nakon live prijenosa, mogu isti video odgledati u idućih 24 sata.

LSPR_SMM_4

Ilija je predavanje odradio u svom prepoznatljivom stilu, opušteno, uz humor i pregršt primjera iz prakse, potaknuo je polaznike da ga ispituju o navikama ljudi na društvenim mrežama, važnosti dobre strategije pri nastupu na društvenim mrežama, ali i neke od trikova koje mogu primjenjivati u svojim kampanjama.

LSPR_SMM_3

Jedan od polaznika predavanje je opisao:

Zanimljivo, konkretno i vrlo poučno predavanje. Teorija bez prakse je mrtvo slovo na papiru. Ilija Brajković to je pokazao te je jako dobro prezentirao svoje bogato iskustvo u SMM-u. Na konkretnim primjerima je pokazao svu važnost društvenih mreža u poslovanju. Iako je riječ o uvodnom predavanju, privukao je pažnju svih polaznika.”

LSPR_SMM_1

Ako vas zanima što će se događati na programu Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom, pratite nas u srijedu oko 18 h live na Periscopu (LSPRCroatia).