U srijedu 1.10. u prostorijama Veleučilišta Vern prvi put u Hrvatskoj započeo je LSPR Napredni certifikat program koji će trajati cijeli listopad. Polaznici su mogli odabrati jedan od dva dostupna programa: Marketing i komunikacija na društvenim mrežama ili Marketing i oglašavanje na tražilici Google.

Marketing i komunikacija na društvenim mrežama
Ovaj program započeo je uvodnim predavanjem Uvod u marketing i komunikaciju na društvenim mrežama gdje su polaznici dobili uvid u vrste i karakteristike društvenih mreža. U nastavku edukacije polaznici će slušati još i ova zanimljiva predavanja:

Pisanje i priprema komunikacijske strategije
Marketing i oglašavanje na društvenim mrežama
Krizno komuniciranje na društvenim mrežama
Mjerenje i analitika – Google Analytics i ostali dostupni alati

Kada polaznici ispune sve nastavne obveze, dobivaju LSPR Advance Certificate.

Marketing i oglašavanje na tražilici Google

Ovaj program započeo je predavanjem Tražilica Google i optimizacija web stranice za tražilicu Google. U ovom opsežnom i jedinstvenom programu polaznici će raditi na stvarnim kampanjama za sebe ili odabrane tvrtke/klijente gdje će uz stručno individualno vodstvo Google certificiranog trenera i Google certificiranih stručnjaka naučiti kako kreirati, upravljati i optimizirati Google AdWords kampanje. Na kraju edukacije polaznici će raditi i Google Analytics.

U nastavku edukacije polaznici će slušati ova predavanja:

Google AdWords – pokretanje Google AdWords kampanje
Google AdWords – optimizacija Google AdWords kampanje
Google AdWords – oglašavanje na Google Display Network
Google Analytics – analiza i praćenje uspješnosti SEM-a

Na kraju edukacije polaznici će steći dovoljna znanja za polaganje Google AdWords Individual certifikata te će, uz malo truda, imati dva certifikata.

Ako ste propustili jesenske upise u ove programe, u 2015. godini planiramo upisati proljetnu i jesensku generaciju za ova dva edukacijska programa. Za pojedinosti kontaktirajte nas na upisi@localhost ili na 091 43 58 693.