Za sve one koji žele osobni razvitak! Ovo je prava prilika za vas! LSPR kreće s upisima!

Posljednjih nekoliko godina intenzivno se susrećemo s pojmom cjeloživotnog učenja (eng. lifelong learning). Po definiciji se taj pojam definira kao sveukupna aktivnost učenja tijekom života u kojem je cilj unapređenje znanja, vještina i kompetencija.

Ipak, ono što je najbitnije naglasiti je činjenica da za cjeloživotno učenje nikada nije kasno, a posebno danas jer vam se pruža prava prilika za to. Kako? Kada? Gdje? Pažljivo čitajte sljedeće redove u kojima će te dobiti odgovore na ova pitanja.

Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) pruža vam priliku da uskočite u ovaj brzi i sigurni vlak znanja te zajedno s njima dođete do posljednje stanice u kojoj će profitirati vaša osobnost i ostvariti se sve vaše vještine.

Zašto LSPR? Zato što pruža najbolja znanja iz brojnih područja koja će od vas stvoriti profesionalce spremne za sve izazove. Kroz tri programa na raspolaganju vam je lepeza znanja u kombinaciji s iskustvom dobivenim iz prakse.

Predavanja na LSPR-u će vas potaknuti na promjenu načina razmišljanja. Uz stručne savjete iz prakse usavršit ćete svoje znanje, ostati u trendu i naravno – zabaviti se. Svako predavanje je posebno na svoj način, a svako će vam ostati u odličnom sjećanju.

Tri programa koja su vam na raspolaganju upravo vam pružaju sve navedeno. Po završetku programa, svaki polaznik dobiva certificiranu diplomu Londonske škole za odnose s javnošću koja se upisuje u radnu knjižicu i koja je priznata u svih 18 zemalja u kojima djeluje LSPR.

Predavači Londonske škole za odnose s javnošću vrsni su stručnjaci s bogatim iskustvom u područjima koje predaju.

Program koji je za mnoge najzanimljiviji je Marketing i komunikacija na društvenim mrežama. Društvene mreže postale su dio našeg života i na njima radimo gotovo sve. Od vođenja privatnog života do poslovne komunikacije.

Drugi program koji je također vrlo popularan na LSPR-u zove se Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom. Ovo je kompletan edukacijski program koji polaznicima daje znanja iz odnosa s javnošću i naglašava važnost struke u odnosu na druge discipline.

Razvijanje komunikacijskih vještina još jedan je primjer gdje možete napredovati i uspjeti ostvariti osobni razvoj. Često zaboravljamo da su komunikacijske vještine potrebne u gotovo svakom zanimanju. Uspješno vladanje njima presudno je za poslovni uspjeh, ali i osobni razvoj. Upravo je tome namijenjen ovaj program koji spaja teoriju i praksu i donosi alate za učinkovito komuniciranje.

Za sve one koji žele osobni razvitak! Ovo je prava prilika za vas!

Usavršite se, nemojte čekati! Londonska škola za odnose s javnošću krenula je s upisima. Iskoristite priliku za ranu prijavu do 01.10.2019. godine i odobravamo 20% popusta na iznos školarine. Ukoliko se školarina podmiruje avansno, odobravamo dodatni popust od 10%. Članovi LSPR Alumni kluba ostvaruju popust od 40% na školarinu bez obzira na vrijeme prijave.

Krajnje je vrijeme! Iskoristite rane prijave, izgradite sebe i preporodite svoj posao!

Info na upisi@lspr.hr ili na +385 99 251 5552