Prošle subote, još je jedna generacija Social Media Officera završila svoju edukaciju na Londonskoj školi za odnose s javnošću. U jesenskom ciklusu programa Marketing i komunikacija na društvenim mrežama polaznice su bile samo žene. Ne možemo reći je li ovo bila slučajnost.

U pet tjedana polaznice su se upoznale s najvažnijim značajkama društvenih mreža, između ostalog zašto je važan vizualni identitet na društvenim mrežama, kako napisati dobar status, koje su to nove društvene mreže i kako ih koristiti, ali i kakve veze imaju brojke i Google Analytics s Facebook stranicama, Instagramom i Twitterom.

Polaznice su komentirale predavače i program, a mi smo izdvojili samo neke od komentara.

“Jako zanimljiv predavač s jako korisnim primjerima i savjetima.”

“Na jasan i razumljiv način predavač je iznio novosti iz svijeta društvenih mreža. S puno strpljenja odgovarao je na pitanja polaznica od kojih su neka bila pomalo i provokatorska, ali to ga nije dalo smesti.”

“Predavanje je podiglo moju razinu svijesti o važnosti vizualnog na društvenim mrežama. Predavač je na jasan i razumljiv način prenio svoje znanje.”

“Ovo mi je baš trebalo!”

“Sjajan program, sjajni predavači, želim još!”

Ponosni smo na naših dvadeset polaznica i želimo im profesionalni i osobni uspjeh te se nadamo da će znanja koja su stekle na Londonskoj školi za odnose s javnošću u tome pomoći.

Nova generacija kreće u travnju, a već sutra možete iskoristiti sjajan popust na upis na ovaj program.

Pratite nas na društvenim mrežama i prvi doznajte o čemu se radi.