Jučer su polaznici LSPR Diploma programa Odnosi s javnošću i upravljanje reputacijom imali zadnje predavanje (Pisanje demantija) u prostorijama Veleučilišta Vern na Iblerovu trgu 10. U nešto manje od tri mjeseca predavanja polaznici su imali vrlo intenzivan raspored s nekoliko zanimljivih zadataka.

 

U tom razdoblju polaznici su slušali predavanja domaćih i stranih stručnjaka iz raznih grana odnosa s javnošću, što uključuje pisanje priopćenja, krizno komuniciranje, pisanje demantija te treninge javnog nastupa i upravljanja reputacijom.

 

Također, polaznici su imali dva fakultativna posjeta. Jedan posjet bio je Službi za odnose s javnošću Republike Hrvatske, kojoj i ovim putem još jedanput zahvaljujemo na izvrsnom gostoprimstvu.

Drugi fakultativni posjet bio je Hrvatskoj radioteleviziji, gdje su polaznici dobili uvid u rad javne televizije i imali priliku vidjeti način rada i pripremu televizijskog i radijskog programa. Ovim putem također zahvaljujemo gospođi Nadi Chedid iz HRT-a na predivnom gostoprimstvu.

 

Za polaznike još samo preostaje da u srijedu 11.6.2014. prezentiraju svoje završne projekte i, uz uvjet da su sve uspješno odradili, dobiju svoje LSPR Diplome, nakon čega će biti i večera.

Uz malu izmjenu programa za jesen, gdje smo u rasporedu zamijenili predavanje Etika i medij Copywritingom, isti intenzivan raspored čeka i jesensku 31. generaciju LSPR Diploma programa. Upisi u 31. generaciju LSPR Diploma programa traju do 15.10.2014., a u ovom razdoblju može se ostvariti popust od 20% na školarinu.

Svi naši polaznici od 11.6. postaju članovi LSPR Alumni kluba što im donosi 25% popusta na školarinu za nove programe naprednih certifikata: Marketing i oglašavanje na tražilici Google te Marketing i komunikacija na društvenim mrežama.